Software

Helmink Heroes is geaccrediteerd door techsoup.nl als sportvereniging en goed doel. Om die reden mogen we aan onze leden en verwanten software verkopen tegen sterk gereduceerde prijs. De office365 met 5x installatie van de laatste versie van Office Desktop (momenteel office 2016) kan op meerdere apparaten (PC, Mac, IOS, Android) geinstalleerd worden. Dat geldt ook voor de prijswinnende Norton Antivirus software.

 

80.00 EUR
Adobe Acrobat Professional is de allerbeste Adobe Acrobat ooit! Het betreft de nieuwste uitvoering van het meest complete pakket van Adobe Acrobat. Dit superslimme PDF-pakket is een absolute must voor ieder kantoor en voor thuisgebruikers die veel met PDF-bestanden werken. Met dit pakket converteer je ieder bestand op je PC naar een PDF-bestand. Het mooie van PDF is dat het schaalbaar is, PDF is supersnel en werkt op ieder apparaat (incl. smartphones en tablets)!
150.00 EUR
Architectuur, Engineering en Bouw Collectie. Eén Essentieel BIM pakket voor de bouw, civiel en constructie industrie!
200.00 EUR
Je eigen online CRM waarmee je je klanten perfect kunt bedienen en goed kunt registreren. Dit bedrag is per jaar en is hier 4x goedkoper dan wanneer je het commercieel aanschaft.
25.00 EUR
Onze beste antivirus bescherming voor maar liefst 5 pc's, Macs, Android- of iOS-apparaten.
25.00 EUR
De tools die je nodig hebt om te zorgen dat je pc weer als nieuw gaat draaien!
45.00 EUR
Office365 is een licentie van Microsoft voor professionele mail, 1tb online opslag en office desktop software voor 5 gebruikers (outlook, Word, Excel)
55.00 EUR
Office365 pro is een licentie van Microsoft voor professionele mail, 1tb online opslag en office desktop software voor 5 gebruikers (outlook, Word, Excel en Access)
85.00 EUR
Microsoft 365 Business is alle office producten 5 x te installeren op verschillende apparaten, office online en Windows 10 Pro upgrade
Copyright MAXXmarketing GmbH