Software

Helmink Heroes is geaccrediteerd door techsoup.nl als sportvereniging en goed doel. Om die reden mogen we aan onze leden en verwanten software verkopen tegen sterk gereduceerde prijs. De office365 met 5x installatie van de laatste versie van Office Desktop (momenteel office 2016) kan op meerdere apparaten (PC, Mac, IOS, Android) geinstalleerd worden. Dat geldt ook voor de prijswinnende Norton Antivirus software.

 

80.00 EUR
Adobe Acrobat Professional is de allerbeste Adobe Acrobat ooit! Het betreft de nieuwste uitvoering van het meest complete pakket van Adobe Acrobat. Dit superslimme PDF-pakket is een absolute must voor ieder kantoor en voor thuisgebruikers die veel met PDF-bestanden werken. Met dit pakket converteer je ieder bestand op je PC naar een PDF-bestand. Het mooie van PDF is dat het schaalbaar is, PDF is supersnel en werkt op ieder apparaat (incl. smartphones en tablets)!
45.00 EUR
Office365 is een licentie van Microsoft voor professionele mail, 1tb online opslag en office desktop software voor 5 gebruikers (outlook, Word, Excel)
55.00 EUR
Office365 pro is een licentie van Microsoft voor professionele mail, 1tb online opslag en office desktop software voor 5 gebruikers (outlook, Word, Excel en Access)
Copyright MAXXmarketing GmbH