**** Persbericht Helmink Heroes richt een "club van 50" op. 

In Zwijndrecht en Hendrik-ido-Ambacht zal een nieuwe "club van 50" worden opgericht onder de vlag van de sterkst groeiende basketbal vereniging in deze regio. Deze "club van 50" is bedoeld voor leden, ouders, oud-leden, supporters, bedrijven en vrienden die de vereniging een warm hart toedragen. Je doneert jaarlijks een bedrag van €50,- aan de vereniging en ontvangt hiervoor een eervolle vermelding op onze website (eventueel met een link naar je bedrijf en doel naar keuze) en een plaatsje op ons "club van 50"-bord dat we zullen ophangen in de sporthal.   Maar dat is nog niet alles; er zijn meerdere voordelen gekoppeld aan een "club van 50" lidmaatschap!

  • Als clublid mag je sterk gereduceerde aankopen doen in onze webshop(s)
  • Jaarlijks meestemmen met de doelen die we willen bereiken met het geld dat we ophalen. 
  • Gezellig kennismaken op "club van 50" avonden met gelijkgestemden onder het genot van een hapje en drankje.

Meld je hier aan en wordt vandaag nog lid. Het kan ook anoniem als je dat wenst. Als je op de link hier rechtsonderin klikt kom je automatisch op een iDEAL pagina uit om af te rekenen. Een factuur zal worden gestuurd op het ingevoerde mailadres  

aanmeldenBij voorbaat dank voor je donatie! Club van 50 Helmink Heroes Zwijndrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.